Ring oss på 070 434 93 19

070 434 93 19

Inredning

Inredning är väldigt personligt. Dels har vi alla olika smak och tycke för form och färg och dels speglar ofta inredningen i våra hem våra personligheter. Våra hem är också en av de viktigaste platserna för oss. Det är där vi får vila, känner oss trygga och har vår familj och vänner omkring oss. 

Har du blivit hemmablind, eller har du flyttat ihop med din partner och era möbler tycker inte om varandra? 

Vi hjälper dig med allt från rådgivning om till exempel ommöblering till att inreda hela din bostad, tillföra möbler och inredningsföremål som ger din personliga prägling och det lilla extra till bostaden. I teamet finns proffsiga hantverkare och goda kontakter med leverantörer och inrednings- och möbelbutiker. Vi hjälper även till med uppdrag inom renovering, förbättring av planlösningar och ombyggnationer. 

Så går det till 

Vårt samarbete börjar med ett kostnadsfritt första besök hemma hos dig där vi grundligt diskuterar dina önskemål och inredningsdrömmar. Vi tar del av din nuvarande möblering, inventerar övrig inredning, mäter, fotograferar och skissar samt går igenom din tänkta budget.  

Vi arbetar fram ett inredningsförslag utifrån dina behov och den stil du önskar. Tillsammans går vi igenom hela idéförslaget så att du har möjlighet att kommentera, ställa frågor och komma med invändningar. Om du vill gå vidare och anlita oss som projektledare, lägger vi tillsammans upp en tidplan för genomförandet. Under hela projektet har vi kontinuerlig kontakt och när projektet är slutfört har vi ett avstämningsmöte.  

Kontakta oss så diskuterar vi vad du behöver hjälp med. 
 

Priser för inredningstjänster - enligt offert