Ring oss på 070 434 93 19

070 434 93 19

Styling/staging

En homestyling eller en homestaging är ett sätt att visa potentialen i din bostad för intressenter vid en försäljning. Det spelar ingen roll om du ska sälja din etta eller din villa, en tom bostad är inte lika inbjudande för en köpare som en möblerad och hemtrevligt inredd bostad. Inte heller en övermöblerad bostad är särskilt attraktivt vid en visning.  

Vi hjälper dig att inreda din bostad så att den ger en inbjudande känsla av värme samtidigt som vi anpassar inredningen till rätt målgrupp av spekulanter. Vi jobbar med stilrena möbler och inredningsdetaljer från olika leverantörer, vilket skapar attraktiva hem som tilltalar en större målgrupp. 

För att du ska få så många spekulanter som möjligt uppdaterar vi kontinuerligt vårt lager med spännande möbler och inredningsföremål. 

Homestaging

En homestaging innebär att vi möblerar en tom bostad inför en försäljning. I vårt uppdrag ingår att vi möblerar och stylar hela bostaden inklusive uteplats och balkong. Vi kompletterar också inredningen med fräscha snittblommor inför fotograferingen och visningen. Det enda vi behöver veta är när det ska vara klart, eller så planerar vi allt åt dig tillsammans med mäklaren och fotografen.  

 

Priser

 1 rok20 500 kr 
 2 rok25 500 kr 
 3 rok30 500 kr 
 4 rok35 500 kr 
 5 rok40 500 kr 
 6 rokPris enligt förfrågan 

Dekoration med snittblommor och färsk frukt/grönsaker iför visning ingår i priset.  

Samtliga priser anges inklusive moms.  

Homestyling 

Skillnaden mellan homestaging och homestyling är att bostaden inte är helt tom vid en styling. Vi arbetar med dina befintliga möbler och kanske behåller vi inte alla utan plockar bort en del och kompletterar med våra egna möbler och inredningsföremål. Självklart får du vara med och bestämma om vad som ska vara kvar om du vill. 

Om du inte har möjlighet att tömma din bostad helt och hållet inför en försäljning kan det här vara ett bättre alternativ samtidigt som din bostad får ett rejält ansiktslyft inför fotografering och visning. 


Liten styling

Inredning med textilier, mattor, tavlor, belysning, inredningsdetaljer och växter. Dekoration med snittblommor och färsk frukt/grönsaker inför visning ingår i priset.

Pris från 10 500 kr 

 

Mellan styling

Kompletteras med vissa möbler (ej soffa). Inredning med textilier, mattor, tavlor, belysning, inredningsdetaljer och växter. Dekoration med snittblommor och färsk frukt/grönsaker inför visning ingår i priset. 

Pris från 15 500 kr  

Samtliga priser anges inklusive moms.  

Investera i din bostad

Att investera lite extra i en staging eller en styling inför en försäljning av din bostad kan vara avgörande för hur många som kommer på visningen och hur många som budar på objektet. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan optimera din försäljning!

Kostnaden för homestaging/styling är avdragsgill och tas upp under Utgifter för avyttringen på Skatteverkets blankett K6/K5.